Beskrivelse
Ingredienser:
Vegansk kagecreme / buddingpulver fra Bettr – ingredienser:
Majsstivelse*, bourbonvanilje-pulver* (1%), salt. *fra økologisk jordbrug
Vegansk, mælkefri, glutenfri, nøddefri, sojafri.
Næringsindhold pr 100 g:
- Energi: 1443 KJ/ 340 Kcal
- Fedt: 0,5 g
- heraf mættet fedt: 0,4 g
- Kulhydrater: 83 g
- heraf sukkerarter: 1,7 g
- Protein: 0,2 g
- Salt: 0,82 g
Vanilje budding mix fra bett’r – anvendelsesmuligheder:
Bettr’s Veganske kagecreme (eller vaniljebudding) mix kan f.eks. bruges som creme i en vegansk lagkage, trifli, fastelavnsboller eller pisk det med vegansk flødeskum, så du kan lave en herlig vegansk råcreme.
Vejledning:
Til 150 ml vegansk kagecreme eller 100 ml vaniljebudding skal du bruge:
- 10 g pulver (1 toppet spiseskefuld)
- 100 ml / 150 ml plantedrik eller vand – 100 ml for fast konsistens (til budding) eller 150 ml for en mere let konsistens (til kagecreme)
- Sødemiddel (f.eks. sukker, sirup, daddelpulver mv.) – dosis efter eget valg – eller egen smagspræference til hvor sødt det skal være.
Fremgangsmåde:
- Hæld ca. 20 ml af plantyedrikken/vandet i en skål og pisk pulveret i – til det er jævnt.
- Hæld resten af væsken i en gryde, og tilsæt den ønskede mængde sødemiddel.
- Kog væske med sødemiddel op, imens du pisker.
- Reducer varmen til lav og tilsæt den opløste blanding i en tynd stråle og pisk kraftigt, til du har den ønskede konsistens.
- Til budding hælder du den varme creme i en passende skål. Til kagecreme skal du blot lade det køle ned.