Søg

Bettr – Vegansk kagecreme med vanilje i pulver (el. budding), Glutenfri, Øko

31,95 kr.

Ikke på lager

Bettr – Vegansk kagecreme pulver (el. vaniljebudding-pulver) 

Indhold: 150 gram

På få minutter kan du enten lave en vegansk kagecreme til f.eks. lagkage eller fastelavnsboller, eller du kan lave en vegansk vaniljebudding. Bemærk: Pulveret er usødet, så du kan selv søde med f.eks. sirup, sukker, dadelpulver el. lignende, så det får lige præcis den sødme, du foretrækker. Skal elles bare piskes op med plantedrik el. vand.

Se fremgangsmåde nedenfor.

Mælkefri, sojafri, glutenfri og nøddefri.

Beskrivelse

Ingredienser:

Vegansk kagecreme / buddingpulver fra Bettr – ingredienser:

Majsstivelse*, bourbonvanilje-pulver* (1%), salt. *fra økologisk jordbrug

Vegansk, mælkefri, glutenfri, nøddefri, sojafri.

Næringsindhold pr 100 g:

  • Energi: 1443 KJ/ 340 Kcal
  • Fedt: 0,5 g
  • heraf mættet fedt: 0,4 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • heraf sukkerarter: 1,7 g
  • Protein: 0,2 g
  • Salt: 0,82 g

 

Vanilje budding mix fra bett’r – anvendelsesmuligheder:

Bettr’s Veganske kagecreme (eller vaniljebudding) mix kan f.eks. bruges som creme i en vegansk lagkage, trifli, fastelavnsboller eller pisk det med vegansk flødeskum, så du kan lave en herlig vegansk råcreme.

Vejledning:

Til 150 ml vegansk kagecreme eller 100 ml vaniljebudding skal du bruge:

  • 10 g pulver (1 toppet spiseskefuld)
  • 100 ml / 150 ml plantedrik eller vand – 100 ml for fast konsistens (til budding) eller 150 ml for en mere let konsistens (til kagecreme)
  • Sødemiddel (f.eks. sukker, sirup, daddelpulver mv.) – dosis efter eget valg – eller egen smagspræference til hvor sødt det skal være.

Fremgangsmåde:

  • Hæld ca. 20 ml af plantyedrikken/vandet i en skål og pisk pulveret i – til det er jævnt.
  • Hæld resten af væsken i en gryde, og tilsæt den ønskede mængde sødemiddel.
  • Kog væske med sødemiddel op, imens du pisker.
  • Reducer varmen til lav og tilsæt den opløste blanding i en tynd stråle og pisk kraftigt, til du har den ønskede konsistens.
  • Til budding hælder du den varme creme i en passende skål. Til kagecreme skal du blot lade det køle ned.

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg