Søg

Vegansk tun i olie – Rømer – glutenfri – Øko

29,95 kr.

På lager

Vegansk tun i olie – Økologisk – Rømer Vegan Plant based

Indhold: 180 gram

Hvis der er nogen, der forstår sig på rigtig dansk pålæg, er det danske Rømer Vegan, der med sin plantebaserede tun i olie, har gjort det endnu nemmere at vælge vegansk.

De velsmagende plantebaserede fileter er bl.a. baseret på ærteprotein og hestebønner. Perfekt til frokostbordet på rugbrød eller nyd det i en god sandwich.

Økologiske og glutenfrie ingredienser.

Ingredienser og næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

Vegansk tun i olie – Rømer Plantbased – ingredienser:

Plantebaseret / Vegansk tun i olie fra Rømer Vegan – ingredienser:

Plantekød* (ærteproteinkoncentrat*, hestebønnekoncentrat*, salt), solsikkeolie*, olivenolie*, kapers*, æblecidereddike*, havsalt, gærekstrakt*, peber*.

*= Økologisk.

Holdbarhed efter åbning: opbevares i køleskab og bør spises inden for 5 dage.

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi 1393 KJ / 332 kcal
  • Fedt 30 g – heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
  • Kulhydrat 2,1 g – heraf sukkerarter 0,4 g
  • Protein 7 g
  • Salt 1,7 g

Pressemeddelelsen fra Rømer om den nye veganske tun i olie:

RØMER PLANT-BASED
TUNFRI – plantebaseret tun i olie.

At spise plantebaseret tun i olie er en bæredygtig og miljøvenlig måde at imødekomme vores
ernæringsbehov på, samtidig med at vi reducerer miljøpåvirkningen forbundet med traditionel tunfisk
fangst og overfiskeri. Her er nogle af de vigtige grunde til at vælge RØMER TUNFRI:

  • Ved at vælge plantebaseret tun hjælper vi med at bevare de naturlige bestande af havets dyreliv, da
    det ikke kræver fangst af rigtig tunfisk.
  • Bevarelse af økosystemer: Traditionelt fiskeri har ofte utilsigtede bifangster af andre marine arter,
    hvilket påvirker økosystemerne negativt. Plantebaserede alternativer påvirker ikke havets
    biodiversitet på samme måde.
  • Mindre energiforbrug: Produktionen af plantebaserede produkter kræver normalt mindre energi end
    at fange, forarbejde og transportere traditionel tunfisk. Dette bidrager til at reducere vores
    afhængighed af fossile brændstoffer og mindsker den samlede miljøbelastning.
  • Bevarelse af vandressourcer: Fiskeri og akvakultur kræver store mængder vand, både til produktion
    og rengøring af anlæg. Plantebaserede alternativer bruger typisk mindre vand, hvilket er vigtigt for at
    bevare denne begrænsede ressource.
  • Planteprotein er sundt: Ærte- og hestebønne-proteiner er rige på næringsstoffer og Phyto
    næringsstoffer, hvilket giver en ernæringsrigtig erstatning for animalsk tun. De er også fri for det
    høje kviksølvindhold, der ofte findes i tunfisk.
  • Smagfuldt og alsidigt: Plantebaseret tun i olie med ingredienser som solsikkeolie, olivenolie, kapers,
    hvid peber og Atlanterhavssalt giver en lækker og alsidig smagsoplevelse, der kan bruges i en bred
    vifte af retter og opskrifter. Alle råvarer er selvfølgelig økologiske.
  • Ved at vælge plantebaseret tun i olie fra Rømer, tager vi et skridt mod at bevare miljøet og vores
    marine økosystemer, reducere overfiskeri og mindske vores samlede klimaaftryk. Det er en
    bæredygtig løsning, der stadig giver os mulighed for at nyde en lækker og ernæringsrigtig
    madoplevelse.

Vegansk pålæg fra Rømer Vegan

Danske Rømer Vegan står bl.a. bag en serie lækre og økologiske veganske typer pålæg, pestos, marmelader og spreads.
Familien Rømer har arbejdet med økologi siden 1972 samt produceret veganske produkter siden 1977. De står bag en række små virksomheder i Danmark og i 2019 blev Rømer Vegan en realitet. Virksomheden producerer egne, veganske produkter med kvalitet, gode råvarer og et kompromisløst mindset. Hos Rømer Vegan finder du eksempelvis veganske alternativer til kød, smørepålæg, marmelade og produkter rettet specielt til børn.

Se alle Rømer Vegan produkter på webshoppen her >>

Yderligere information

Vægt 0,4 kg