Søg

Veganske fuldkornsnudler – Øko

14,95 kr.

På lager

Veganske fuldkornsnudler fra Bioasia – Økologiske

Indhold: 250 gram

Økologiske veganske fuldkornsnudler (mie nudler) der er helt perfekte til f.eks. nudelsuppe, misosuppe og wok, og de kan snildt bruges som et alternativ til spaghetti.

Findes og som almindelige veganske nudler.

Ingredienser og næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

veganske fuldkornsnudlerVeganske fuldkornsnudler – næringsindhold pr 100 gram:

Veganske fuldkornsnudler fra Bioasia – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1517 KJ / 359 Kcal
  • Fedt: 2,3 g – heraf mættet fedt: 0,8 g
  • Kulhydrater: 68 g – heraf sukkerarter: 3,1 g
  • Protein: 12 g
  • Salt: < 0,1 g

Ingredienser:

Ingredienser i de økologiske veganske fuldkornsnudler (Mie nudler) fra Bioasia:

FuldkornsdurumHVEDEmel* (80%), almindelig HVEDEmel* – *Økologisk certificeret. EU Jordbrug.

Allergener: indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af æg.

Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-006

Veganske fuldkornsnudler – tilberedning

Tilberedning af de veganske fuldkornsnudler:

Kog fuldkornsnudlerne i rigeligt med vand i ca. 6 minutter. Skyl herefter nudlerne kortvarigt i koldt vand. Steg dem så på panden med for eksempel olie og lidt krydderier i omkring 3 minutter. Skal du bruge fuldkornsnudlerne til wok, er kun nødvendigt at koge nudlerne i cirka 3 minutter, inden de tilsættes wokretten, hvor de færdigtilberedes sammen med de andre ingredienser.

Er du hooked på at bruge dem til nudelsuppe, kan du i stedet tilsætte dem suppen ca. 6 minutter før den er klar. Du finder en god opskrift på vegansk nudelsuppe med miso og tofu hos veganskforalle.dk her >>.

Fuldkornsnudlerne findes også som almindelige økologiske veganske nudler.

Det er populært at bruge veganske fuldkornsnudler til misosuppe, og her på webshoppen finder du bl.a. 2 typer japansk miso – lys miso og mørk misopasta.

Yderligere information

Vægt 0,25 kg