Beskrivelse
næringsindhold pr 100 gram:
Shirataki nudler / kojac nudler udon style fra Miyata – næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 42 KJ / 10 Kcal
- Fedt: <0,5 g – heraf mættet fedt: <0,1 g
- Kulhydrater: 0,8 g – heraf sukkerarter: <0,5 g
- Protein: <0,5 g
- Salt: 0,05 g
Ingredienser:
Konjac nudler / shirataki nudler Ingredienser:
Vand, konjacmel (3%), syreregulator: citronsyre.
Allergener: ingen
Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Kina
Hvad er shirataki nudler?
Shirataki nudler kaldes også Konjac nudler /konjak nudler. Nudlerne ligner egentligt spaghetti. Men de er mere transparente, og er lavet af vand og konjakmel frem for hvedemel. De består af ca. 97% vand og 3% fibre/konjacmel.
Det tager kun få minutter at tilberede dem (mere nedenfor). Men vigtigst er, at de stort set ikke indeholder kalorier /kulhydrater. Nudlerne er blevet ekstremt populære i Europa netop pga af det manglende indhold af kalorier.
Konsistensen kan sammenlignes med risnudler. Konjacnudlerne suger smagen af de ingredienser, du tilbereder dem med. Helt for sig selv er de smagsløse. Derfor er de super gode til alverdens retter.