Søg

Delhi Dal Makhani – Vegansk færdigret, glutenfri

21,95 kr.

På lager

Vegansk færdigret – Delhi Dal Makhani fra Ashoka

Indhold: 280 gram

En super nem og stadig sund løsning, når det gerne må gå lidt stærkt. En lækker cremet dal makhani med sorte linser og kidneybønner, hvor fløden er erstattet af kokosmælk. Perfekt til en gang hurtig aftensmad, nem frokost eller til turen.

Glutenfri, vegansk og uden konserveringsmidler.

Mildt krydret.

Varmes op i gryde eller mikroovn inden servering, eller nyd den kold som den er.

Beskrivelse

Ingredienser:

Ingredienser i Ashoka Delhi Dal Makhani (vegansk færdigret):

Vand, sorte linser (12%), løg, kokosmælk (vand, kokosekstrakt), solsikkeolie, røde kidneybønner, tomatpure, CASHEWNØDDER, ingefær, salt, korianderblade, hvidløg, chilipulver, krydderier, grøn chili, gurkemejepulver, kardemommepulver, kanelpulver og kryddernellike.

Glutenfri og GMO-fri.

Allergener: Cashewnødder. Kan indeholde spor af peanuts, nødder, soja, sennep og sesam.

Opbevaring: tørt og køligt. Efter åbning opbevares indholdet i en tætlukket beholder på køl i 2-3 dage.

Næringsindhold pr. 100 g:

Næringsindhold pr 100 g vegansk færdigret: Delhi Dal Makhani:

  • Energi: 385 KJ / 92 Kcal
  • Fedt: 4,1 g – Heraf mættet fedt: 1,1 g
  • Kulhydrater: 7,6 g – Heraf sukkerarter: 0,7 g
  • Protein: 4,3 g
  • Salt: 0,97 g

Tilberedning

Du kan faktisk tilberede retten direkte i posen:

I gryden, skal posen (lukket) koges i vand i 3-5 minutter (bemærk at posen er meget varm), inden den serveres i en skål eller en dyb tallerken.

I Mikroovn: klip hul i toppen af posen, og stil posen op (lodret) og varm den i mikroovnen i ca. 2 minutter. (Bemærk at posen bliver meget varm). Server i en skål eller dyb tallerken.

En perfekt løsning til en let og nærende aftensmad eller frokost.

Yderligere information

Vægt 0,29 kg