Beskrivelse
ingredienser:
Pastadej: SEMULJE AF DURUMHVEDE*, vand | Fyld (26%): rasp* (HVEDEMEL*, gær*), champignon* (30%), kartoffelflager*, løg*, solsikkeolie*, hvidløg*, havsalt, emulgator: SOJAlecithin*, peber*. (* = certificeret økologisk).
Allergener: Indeholder hvede, gluten og soja. Kan indeholde spor af mælk og selleri.
Oprindelse: Tyskland
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini:
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini med champignon:
- Energi: 1247 KJ/ 295 kcal
- Fedt: 4 g
- heraf mættet fedt: 0,7 g
- Kulhydrater: 55 g
- heraf sukkerarter: 1,7 g
- Kostfibre: 3,3 g
- Protein: 8,6 g
- Salt 0,91 g
Opbevaring: tørt og ikke for varmt.
Tilberedning:
Tilberedning: Kog tortellinien i letsaltet vand i 12-15 minutter – til den er al dente.