Beskrivelse
Veganske kop’nudler’ – Pasta Napoli – Ingredienser:
Pasta* (durum HVEDE semulje*) (61%), tomatpulver* (16,8%), majsstivelse*, græskar*, havsalt, løg*, olivenolie*, urter* (oregano*, rosmarin*, persille*, laurbærblad*), hvidløg*, pastinak*, peber*, rødbede*.
(* = fra kontrolleret økologisk dyrkning)
Allergener: Indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af soja, æg, mælk, selleri og sennep.
Næringsindhold – færdiglavet (med vand):
- Energi: 76 KJ / 323 Kcal
- Fedt: 0,5 gram
- heraf mættede fedtsyrer: 0,1 gram
- Kulhydrater: 15 gram
- heraf sukkerarter: 1,8 gram
- Protein: 2,4 gram
- Salt: 0,71 gram
Tilberedning:
Hæld kogende vand op til markeringen på koppen, rør godt rundt, lad det trække i 4 minutter, rør rundt igen, og så er kopnudlerne klar.