Søg

Biovegan – Glutenfri kageblanding – Brownies, Øko

39,00 kr.

På lager

Biovegan – Vegansk og glutenfri kageblanding til brownies – Økologisk

Indhold: 375 gram

Biovegans brownies er nærmest et must for alle chokolade- og kageelskere.

Du skal blot tilsætte vand og blød vegansk smør (eller plantemargarine). Fremgangsmåde nedenfor.

Beskrivelse

glutenfri kageblanding - vegansk kage mix - brownies biovegan

Ingredienser:

Rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsstivelse*, rismel*, 7,5% kakaopulver, 5% mørk chokolade (kakaomasse*, sukker*, kakaosmør*), majsmel*, 2,6% kakaomasse*, hørfrøprotein*, salt, hævemiddel: natron, loppefrøskaller*, fortykningsmiddel: guargummi*.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Rainforest Alliance certificeret kakao

Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder

Næringsindhold pr. 100 gram tørblanding:

  • Energi: 1640 KJ / 392 Kcal
  • Fedt: 4,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g
  • Kulhydrater: 81 g – Heraf sukkerarter: 50 g
  • Kostfibre: 4,5 g
  • Protein: 4 g
  • Salt: 0,81 g

 

Tilberedning:

Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri kageblanding:

Udover posens indhold skal du bruge:

150 ml vand
130 g blød vegansk smør el. plantemargarine
Bage- eller ildfast fad* (20 x 20 cm)
Håndmixer med piskeris

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør fadet godt eller beklæd det med bagepapir.
Mix kageblandingen sammen med vandet og smør/margarine i en røreskål, til du får en jævn, cremet masse. Hæld blandingen i den smurte form/fadet og glat dejen lidt ud med en dejskraber.
Bag på midterste rille i cirka 25 minutter.
Lad brownies køle af i fadet. Når de er kolde, kan du forsigtigt skære dem i stykker og tage dem ud af fadet.
*Bemærk: er fadet meget tykt, kan det påvirke bagetiden lidt.

Yderligere information

Vægt 0,42 kg