Biovegan glutenfri og æggefri pandekage mix, Øko

24,00 kr.

På lager

Biovegan – Vegansk og glutenfri pandekagemix – Økologisk, Mælkefri

Indhold: 200 gram (giver ca. 600 ml pandekagedej efter tilberedning)

Baseret på rismel og glutenfri fuldkornshavremel (i stedet for traditionelt hvedemel) har Biovegan kreeret en rigtig god pandekagemix, der nemt tilberedes;

Tilsæt blot 270 ml sojadrik og 140 gram æblemos/æblepuré (eller most banan). Fremgangsmåde nedenfor og bag på pakken.

Biovegans glutenfri pandekage-mix er klimaneutralt produceret.

Beskrivelse

æggefri pandekage blanding køb - veganske og glutenfri pandekager købGlutenfri og æggefri pandekage mix- Biovegan 

Vegansk, glutenfri og æggefri pandekagemix – Biovegan

Ingredienser:

Rismel*, fuldkornsHAVREmel* (glutenfrit), rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsmel*, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat; fortykningsmiddel: guargummi*; salt, 0,1% bourbon vanilje*1.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

1: Rainforest Alliance certificeret

Allergener: Indeholder glutenfri havre. Kan indeholde spor af lupin, soja, selleri, sennep og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tørpulver:

Energi 1583 KJ / 378 kcal
Fedt 2,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 77 g
heraf sukkerarter 12 g
Kostfibre: 2,6 g
Protein 8 g
Salt 0,84 g

Tilberedning af æggefri pandekage mix fra Biovegan:

Udover posens indhold skal du bruge:

270 ml sojadrik
140 g æblemos/puré (kan erstattes af samme mængde most banan)
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Mix pandekageblandingen med sojadrik og æblemos/puré i en skål med et piskeris, til det er en jævn dej.

Forvarm panden til medium-høj varme og tilsæt 1 spsk olie. Hæld ca. 2 spiseskefulde dej på panden for hver pandekage, og steg til dine pandekager er gyldne (ca. 2-3 minutter).

Vend pandekagerne, når der dannes bobler på overfladen, og bag dem igen i ca 1-2 minutter på den anden side.

Tip:
Du kan også erstatte æblemos med moset banan

Yderligere information

Vægt 0,22 kg