Beskrivelse
Ingredienser:
Ingredienser i Veganz’ vegansk rør’æg’ mix:
Hestebønnemel (45%), majsmel, fortykningsmiddel: methylcellulose, carrageenan; naturlig aroma, ærteprotein, dextrose, salt, stabilisator: calciumkarbonat; krydderier, sort salt (krystalsalt, salsola stocksii), gurkemeje.
Allergener: kan indeholde spor af selleri, soja, gluten, æg, mælk og sulfitter.
Næringsindhold pr. 100 gram færdig produkt (inkl vand):
Næringsindhold pr 100g færdig produkt:
-
Energi 338 KJ / 81 kcal
-
Fedt 1,9 g
-
Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
-
Kulhydrat 12 g
-
Heraf sukkerarter 1,2 g
-
Protein 2,7 g
-
Salt 0,99 g
Forslag til tilberedning:
Veganz scrambled eggs tilberedningsforslag:
Tilsvarende 3 æg (posens indhold):
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt 200 ml vand (brug evt posen – hæld vand i til markeringen).
- Pisk det godt sammen.
- Hæld lidt olie på en pande, og varm op.
- Hæld blandingen på panden, og lad det blive fast.
- Vend efter ca. 2 min og del det op i stykker med en spatel.
- De veganske ‘rør’æg er klar, når konsistensen er fast.
- Krydr efter smag og server