Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Veganz scrambled eggs

19,95kr.

På lager

Vegansk rør’æg’ – mix – Veganz Scrambled Eggs

Indhold: 50 gram (svarer til 3 æg)

Veganz har gjort det super nemt: hæld posens indhold i en skål, fyld posen med vand til markeringen (ca. 200 ml), hæld det i blandingen og pisk. Så er du klar til at gå i gang med at lave rør’æggene’ på panden (se nedenfor – og på posen).

Du kan også sagtens bruge indholdet til omelet.

En fuldtræffer til morgenbordet, brunch og bare fordi.

Blandingen er baseret på bl.a. hestebønner.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Ingredienser:

Ingredienser i Veganz’ vegansk rør’æg’ mix:

Hestebønnemel (45%), majsmel, fortykningsmiddel: methylcellulose, carrageenan; naturlig aroma, ærteprotein, dextrose, salt, stabilisator: calciumkarbonat; krydderier, sort salt (krystalsalt, salsola stocksii), gurkemeje.

Allergener: kan indeholde spor af selleri, soja, gluten, æg, mælk og sulfitter.

Næringsindhold pr. 100 gram færdig produkt (inkl vand):

Næringsindhold pr 100g færdig produkt:

  • Energi 338 KJ / 81 kcal
  • Fedt 1,9 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
  • Kulhydrat 12 g
  • Heraf sukkerarter 1,2 g
  • Protein 2,7 g
  • Salt 0,99 g

Forslag til tilberedning:

Veganz scrambled eggs tilberedningsforslag:

Tilsvarende 3 æg (posens indhold):

  • Hæld posens indhold i en skål og tilsæt 200 ml vand (brug evt posen – hæld vand i til markeringen).
  • Pisk det godt sammen.
  • Hæld lidt olie på en pande, og varm op.
  • Hæld blandingen på panden, og lad det blive fast.
  • Vend efter ca. 2 min og del det op i stykker med en spatel.
  • De veganske ‘rør’æg er klar, når konsistensen er fast.
  • Krydr efter smag og server

 

Yderligere information

Vægt 0,07 kg