Beskrivelse
Veganske Frikadeller Farsblanding – ingredienser
Veganske Frikadeller mixblanding fra Bauckhof – Økologiske ingredienser:
Kidneybønnestykker*, HAVRE-fuldkornsflager*, risflager*, rasp* (HVEDEmel*, salt, gær*), HVEDEprotein*, HAVREGRYN*, løg*, tomatflager* (dobbelt koncentreret tomatpuré*, majsstivelse*), peberfrugt*, kartoffelflager*, røget salt (stensalt, bøgerøg), malede psylliumskaller*, fedtfattig kakao*, hvidløg*, peber*, chili*.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Allergener: havre, hvede og gluten. Kan indeholde spor af andre glutenholdige kornprodukter, nødder, soja, lupin, sennep og sesam.
Næringsindhold pr 100g:
Næringsindhold pr 100g tørblanding:
- Energi 1417 KJ (336 kcal)
- Fedt 3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
- Kulhydrater 50 g
- heraf sukkerarter 4 g
- Kostfibre 12 g
- Protein 21 g
- Salt 3,1 g
Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-007 – EU/Ikke EU-jordbrug
Tilberedning af veganske frikadeller fra Bauckhof (video nedenfor):
Tilberedning af veganske frikadeller fra Bauckhof:
Hæld 225 ml vand i en skål. Tilsæt posens indhold og rør det godt sammen. Lad farsen trække i 5 min, og rør/ælt den sammen igen.
Form de veganske frikadeller med fugtige hænder i ønskede størrelse, og steg dem i rigeligt med olie på en non-stick pande, til de er let gyldne og sprøde på begge sider.
Tip: tilsæt 1-2 tsk vegansk baconkrydderi til farsblandingen inden du tilsætter vand.
Kan du ikke se videoen ovenfor – kan du se den direkte på youtube via dette link>>
Se evt. også Bauckhofs veganske kødboller-mix, veganske nuggets-mix, bratwurst-mix og burgerbøf-mix.