Beskrivelse
Veganske nudler – næringsindhold pr 100 gram:
Veganske nudler fra Bioasia – næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 1575 KJ / 371 Kcal
- Fedt: 1,1 g – heraf mættet fedt: 0,3 g
- Kulhydrater: 78 g – heraf sukkerarter: 1,5 g
- Protein: 11 g
- Salt: < 0,01 g
Ingredienser:
Ingredienser i de økologiske veganske nudler (Mie nudler) fra Bioasia:
Blød HVEDEMEL*, semulje af durumHVEDE* – Økologisk certificeret. EU Jordbrug.
Allergener: indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af æg.
Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Tyskland
Veganske nudler – tilberedning
Tilberedning af de veganske nudler:
Kog nudlerne i rigeligt med vand i omkring 6 minutter. Herefter skylles nudlerne kortvarigt under koldt vand, og så steges de på panden med olie og eventuelt lidt krydderier i ca. 3 minutter. Skal du bruge nudlerne til en wokret, er det ikke nødvendigt at koge dem i mere end 3 minutter, fordi de koges færdig i wokken.
Vil du bruge dem til nudelsuppe, kan du blot putte dem i den letkogende suppe ca. 6 minutter før den er klar. Du finder en god opskrift på vegansk nudelsuppe med miso og tofu hos veganskforalle.dk her >>.
Nudlerne findes også som veganske fuldkornsnudler, der også er økologiske.
Mange bruger veganske nudler til misosuppe, og her på webshoppen finder du bl.a. 2 typer japansk miso – lys miso og mørk misopasta.