Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Vegansk brownie mix – Glutenfri – Øko

44,95kr.

På lager

Vegansk og glutenfri kageblanding til brownies – lavet af økologiske råvarer.

Indhold: 400 gram kageblanding (giver 6 store eller 12 små brownies-stykker)

Beskrivelse

Ingredienser:

Ingrediensliste: roesukker*, majsstivelse*, mørke chokoladeblade* 15% (rå rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin*), fuldkornsrismel*, fedtfattigt kakaopulver * 8%, fortykningsmiddel: guargummi*, malede psylliumskaller*, stensalt, vanilje *

*fra kontrolleret økologisk produktion

Allergener: kan indeholde spor af soja, mælk, nødder, sennep, sesam, lupin

Næringsindhold pr. 100 gram:

Næringsindhold pr 100g vegansk brownie mix:

  • Energi: 1669 KJ / 395 Kcal
  • Fedt: 5,3 g – Heraf mættede fedtsyrer: 3,1 g
  • Kulhydrater: 81 g – Heraf sukkerarter: 54 g
  • Fibre: 4,2 g
  • Protein: 4,0 g
  • Salt: 0,17 g

Fremgangsmåde:

Udover posens indhold skal du bruge: 100 gram vegansk smør el. plantemargarine, 150 ml plantedrik (soja el. havre) og 50 gram (majs-)stivelse.

  • Find en kageform (26 cm i diameter eller eller et ovnfast fad 20×20 cm) og beklæd den med bagepapir eller smør den med fedtstof.
  • Tænd ovnen på 175 grader over- og undervarme.
  • Bland de 100 gram stuetempereret vegansk smør el. plantemargarine sammen med 150 ml plantedrik og mix det sammen
  • I en anden skål blander du de tørre ingredienser: mel/kageblandingen og 50 gram (majs-)stivelse.
  • Tilsæt så det våde til det tørre, og pisk det sammen til det er ensartet.
  • Fordel dejen i bageformen eller det ovnfaste fad.
  • Bag på midterste rille i ca. 25 minutter.
  • Lad kagen køle lidt ned, og så kan du skære kagen i ønskede størrelse.

Yderligere information

Vægt 0,42 kg