Beskrivelse
Ingredienser:
Ingrediensliste: roesukker*, majsstivelse*, mørke chokoladeblade* 15% (rå rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin*), fuldkornsrismel*, fedtfattigt kakaopulver * 8%, fortykningsmiddel: guargummi*, malede psylliumskaller*, stensalt, vanilje *
*fra kontrolleret økologisk produktion
Allergener: kan indeholde spor af soja, mælk, nødder, sennep, sesam, lupin
Næringsindhold pr. 100 gram:
Næringsindhold pr 100g vegansk brownie mix:
-
Energi: 1669 KJ / 395 Kcal
-
Fedt: 5,3 g – Heraf mættede fedtsyrer: 3,1 g
-
Kulhydrater: 81 g – Heraf sukkerarter: 54 g
- Fibre: 4,2 g
- Protein: 4,0 g
-
Salt: 0,17 g
Fremgangsmåde:
Udover posens indhold skal du bruge: 100 gram vegansk smør el. plantemargarine, 150 ml plantedrik (soja el. havre) og 50 gram (majs-)stivelse.
- Find en kageform (26 cm i diameter eller eller et ovnfast fad 20×20 cm) og beklæd den med bagepapir eller smør den med fedtstof.
- Tænd ovnen på 175 grader over- og undervarme.
- Bland de 100 gram stuetempereret vegansk smør el. plantemargarine sammen med 150 ml plantedrik og mix det sammen
- I en anden skål blander du de tørre ingredienser: mel/kageblandingen og 50 gram (majs-)stivelse.
- Tilsæt så det våde til det tørre, og pisk det sammen til det er ensartet.
- Fordel dejen i bageformen eller det ovnfaste fad.
- Bag på midterste rille i ca. 25 minutter.
- Lad kagen køle lidt ned, og så kan du skære kagen i ønskede størrelse.