Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Glutenfri brødblanding – Skorpebrød, Øko

34,95kr.

På lager

Vegansk og glutenfri brødblanding til glutenfri surdejsbrød – Økologisk – Biovegan 

Indhold: 480 gram melmix (efter bagning giver det brød på i alt ca. 840 gram)

Med Biovegans melblanding får du et lækkert både vegansk, økologisk og glutenfrit brød med sprød skorpe og en skøn blød konsistens.

En mild kombination af koriander, fennikel, anis og kommen giver brødet en let aromatisk smag.

Tilsæt blot vand og enten tørgær eller en kombination af bagepulver og eddike (evt. æblecidereddike), ælt og bag.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Glutenfri produkter - glutenfri brødblanding - vegansk brød

Ingredienser:

Majsstivelse*, fuldkornsrismel*, HAVREfuldkornsmel* (glutenfri), majsmel*, tapiokastivelse*, fuldkornsboghvedemel*, hørprotein*, kartoffelstivelse*,
Salt, rissirup*, psylliumskaller*, HAVREsurdejspulver* (glutenfrit), krydderier* (koriander*, fennikel*, anis*, kommen*).

*Fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener: Indeholder glutenfri havre. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og skalfrugter.

Næringsindhold pr. 100 gram utilberedt brød / tørblanding:

  • Energi: 1508 KJ / 360 Kcal
  • Fedt: 3,4 g
  • heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
  • Kulhydrater: 71 g
  • heraf sukkerarter: 0,8 g
  • Kostfibre: 5,1 g
  • Protein: 8,1 g
  • Salt: 2,1 g

 

Tilberedning:

Udover posens indhold skal du bruge:

450 ml lunkent vand
Enten 1 pakke tørgær eller 17 gram bagepulver + 30 ml eddike
Dejskraber
Håndmixer med dejkrog

Lidt ekstra glutenfri mel (til drys)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 250 °C varmluft eller over-/undervarme og stil en ovnfast skål fyldt med vand i ovnen. Kom din brødblanding med vand og gær (eller eddike og bagepulver) i en røreskål og forbered det hele kort med en håndmikser og dejkrog, indtil der er dannet en jævn dej (max. 1 til 2 minutter). Ælt ikke dejen for længe!
Vip forsigtigt dejen ud af skålen (brug evt. dejskraberen) på en bageplade beklædt med bagepapir. Ælt ikke dejen mere, ellers bliver den ikke luftig! Den ru overflade skaber et rustikt, sprødt brødlook efter bagning.
TIP: Skær brødet 2-3 cm dybt (f.eks. i en krydsform).
Drys dit sprøde brød med rigeligt mel og bag det i en forvarmet ovn ved 250 °C i 10 minutter og derefter i 45 minutter ved 220 °C eller ved 250 °C over-/undervarme i 55 minutter.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg