Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Biovegan glutenfri pandekage mix, Øko

24,00kr.

Ikke på lager

Vegansk og glutenfri pandekagemix – Økologisk – Biovegan

Indhold: 200 gram (giver ca. 600 ml pandekagedej efter tilberedning)

Biovegans pandekager bliver perfekte fluffy, og er både veganske, glutenfrie og lavet af økologiske ingredienser. Ris og glutenfri fuldkornshavremel sikrer den luftige konsistens, og ægte bourbonvanilje sørger for den fine, søde smag.

Værd at bemærke: Biovegans pandekage-mix er også klimaneutral.

Tilsæt blot 270 ml sojadrik og 140 gram æblemos/æblepuré (eller most banan). Fremgangsmåde nedenfor.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

glutenfri pandekage blanding køb - veganske pandekager købGlutenfri pandekage mix- Biovegan 

Vegansk og glutenfri pandekagemix – Biovegan

Ingredienser:

Rismel*, fuldkornsHAVREmel* (glutenfrit), rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsmel*, sød LUPINmel*, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat; fortykningsmiddel: guargummi*; salt, 0,1% malet bourbon vanilje*1.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

1: Rainforest Alliance certificeret

Allergener: Indeholder glutenfri havre og lupin. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt pandekage*:

  • Energi: 635 KJ / 150 Kcal
  • Fedt: 2,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
  • Kulhydrater: 27 g – Heraf sukkerarter: 6,7 g
  • Kostfibre: 1,9 g
  • Protein: 4,7 g
  • Salt: 0,29 g

 

*beregnet ud fra tilberedning med sojadrik og æblemos.

Tilberedning af glutenfri pandekage mix fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri pandekage mix:

Udover posens indhold skal du bruge:

270 ml sojadrik
140 g æblemos/puré (kan erstattes af samme mængde most banan)
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Mix pandekageblandingen med sojadrik og æblemos/puré i en skål med et piskeris, til det er en jævn dej.

Forvarm panden til medium-høj varme og tilsæt 1 spsk olie. Hæld ca. 2 spiseskefulde dej på panden for hver pandekage, og steg til dine pandekager er gyldne (ca. 2-3 minutter).

Vend pandekagerne, når der dannes bobler på overfladen, og bag dem igen i ca 1-2 minutter på den anden side.

Tip:
Du kan også erstatte æblemos med moset banan

Yderligere information

Vægt 0,22 kg