Beskrivelse
Glutenfri pandekage mix- Biovegan
Vegansk og glutenfri pandekagemix – Biovegan
Ingredienser:
Rismel*, fuldkornsHAVREmel* (glutenfrit), rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsmel*, sød LUPINmel*, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat; fortykningsmiddel: guargummi*; salt, 0,1% malet bourbon vanilje*1.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
1: Rainforest Alliance certificeret
Allergener: Indeholder glutenfri havre og lupin. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep og nødder.
Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt pandekage*:
-
Energi: 635 KJ / 150 Kcal
-
Fedt: 2,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
-
Kulhydrater: 27 g – Heraf sukkerarter: 6,7 g
- Kostfibre: 1,9 g
- Protein: 4,7 g
-
Salt: 0,29 g
*beregnet ud fra tilberedning med sojadrik og æblemos.
Tilberedning af glutenfri pandekage mix fra Biovegan:
Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri pandekage mix:
Udover posens indhold skal du bruge:
270 ml sojadrik
140 g æblemos/puré (kan erstattes af samme mængde most banan)
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Mix pandekageblandingen med sojadrik og æblemos/puré i en skål med et piskeris, til det er en jævn dej.
Forvarm panden til medium-høj varme og tilsæt 1 spsk olie. Hæld ca. 2 spiseskefulde dej på panden for hver pandekage, og steg til dine pandekager er gyldne (ca. 2-3 minutter).
Vend pandekagerne, når der dannes bobler på overfladen, og bag dem igen i ca 1-2 minutter på den anden side.
Tip:
Du kan også erstatte æblemos med moset banan