Johannesbrødkernemel 50g, glutenfri, Øko

49,00 kr.

På lager

Biovegan Johannesbrødkernemel – Økologisk & Glutenfri

Indhold: 50 gram

Johannesbrødkernemel bruges bl.a. til glutenfri bagning, jævning og fortykning af saucer, supper mv.

Beskrivelse

Næringsindhold pr 100g:

Johannesbrødkernemel – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 823 KJ / 197 Kcal
  • Fedt: 1 g – heraf mættet fedt: 0,2 g
  • Kulhydrater: 1,3 g – heraf sukkerarter: 1 g
  • Fibre: 83 g
  • Protein: 6 g
  • Salt: 0,12 g

 

Ingredienser: Johannesbrødkernemel* – E410 – *Økologisk – GMO- og glutenfri

 

Udvundet af økologiske kerner/frø fra Johannesbrødtræet.

Opbevares tørt, ikke for varmt og ikke i direkte sollys.

Dosering:

Til en let bindende effekt: brug ca. 2 gram (½ tsk) mel pr 250 ml.

Til varme retter: rør ønskede dosering ud i væske – tilsæt herefter til retten og kog op.
Til kolde retter: rør ønskede mængde ind i retten med et piskeris, og lad det stå i 10-15 minutter.

 

Yderligere information

Vægt 0,25 kg