Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Bauckhof – Kageblanding – Apple crumble muffins – Glutenfri, Øko

34,95kr.

På lager

Vegansk og glutenfri kageblanding til æble-crumble muffins – Økologisk & Demeter-certificerede ingredienser – fra Bauckhof

Indhold: 400 gram (til 12 muffins)

Bauckhofs æble-crumble muffins-blanding er genial, når det godt må gå lidt stærkt, men stadig være hjemmebagt.

Her er der en sommerlig favorit, som også vil gøre sig godt i samspil med lidt vegansk vaniljesauce, flødeskum el. is.

Tilsæt blot 100 gram blød vegansk smør el. plantemargarine, 100 gram æblemos/æblepuré ( i stedet for æg) og 200 gram finthakkede æbler. Fremgangsmåde nedenfor.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Vegansk og glutenfri kageblanding til æble-crumble muffins – Bauckhof

Vegansk og glutenfri kageblanding til muffins – Bauckhof:

Ingredienser:

Fuldkorns HAVREflager** glutenfri 39 %, rå rørsukker**, fuldkorns HAVREmel* glutenfri 25 %, risstivelse*, bagepulver (hævemiddel: natriumhydrogencarbonat; syrningsmiddel: monokaliumtartrat; majsstivelse *), stensalt, vanilje*.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

**fra biodynamisk dyrkning 95%

Næringsindhold pr. 100 gram tørblanding:

  • Energi: 1575 KJ / 373 Kcal
  • Fedt: 4,3 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrater: 72 g – Heraf sukkerarter: 29 g
  • Kostfibre: 6,2 g
  • Protein: 8,5 g
  • Salt: 0,75 g

Udover posens indhold skal du til en vegansk udgave bruge:

100 g blød vegansk smør el. plantemargarine

100 g æblepuré el. æblemos

200 g æbler skåret i små tern

Evt.: ½ tsk kanel og 30 gram finthakkede mandler (begge kan udelades).

Muffinsforme (12 stk)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 °C med over-/undervarme og hav dine 12 muffinsforme klar.
Hæld kageblandingen i en skål. Tilsæt vegansk smør og æblepuré og ælt med hænderne til dejen er ens og smuldrende.
Fjern 1/3 af dejen og sæt til side til crumble-toppen.
Tilsæt de små æbler i tern til den resterende dej og ælt til stykkerne er jævnt fordelt.
Fordel dejen jævnt mellem muffinsformene.

Fordel den sidste 1/3 af dejen på toppen af de 12 muffins (Tilsæt også kanel og mandelstykker her, hvis du ønsker at tilføje det).
Bagetiden er ca 30 minutter på en medium risthøjde.
TIP: Server med vaniljesauce, is el. flødeskum

Yderligere information

Vægt 0,42 kg