Bemærk: vi har netop skiftet platform på webshoppen – og vi er ved at få de sidste småfejl fikset – men du kan sagtens bestille

Søg

Biovegan Æggeerstatning, glutenfri, Øko

17,50kr.

På lager

Æggeerstatning – Vegansk æg – blanding – Biovegan Ei-ersatz

Indhold: 30 gram (svarer til 6 æg)

En nem type æggeerstatning, der samtidig er glutenfri. Kan bl.a. bruges som erstatning for æg i sødt bagværk, pandekager og desserter. Eller i salte retter som madpandekager, gryderetter og også som panering. (Er ikke egnet til scrambled eggs og omelet).

5 gram af pulveret piskes med 50 ml vand = 1 æg.

Se næringsindhold og ingredienser nedenfor. 

Beskrivelse

Ingredienser:

Ingredienser i æggeerstatning fra Biovegan:

SØD LUPINMEL*, majsstivelse*, majsmel*, fortykningsmiddel: guargummi*; hørfrøprotein*, Solsikkeprotein*, emulgator: lecithin* (solsikke*).

Allergener: indeholder lupin. Kan indeholde spor af nødder, soja, sesam, sennep og selleri.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Næringsindhold pr 100 gram Biovegan – vegansk æg / æggeerstatning:

  • Energi: 1476 KJ / 352 Kcal
  • Fedt: 7,8g – Heraf mættet fedt: 1 g
  • Kulhydrater: 36 g – Heraf sukkerarter: 5,2 g
  • Kostfibre: 21 g
  • Protein: 24 g
  • Salt: 0,05 g

Anvendelse:

Dosering
5 g (ca. 1 tsk) æggeerstatning og 50 ml vand erstatter 1 helt æg.

Tilberedning til f.eks. pandekager eller en kage:
Bland pulveret med passende mængde vand (5g til 50 ml – 1 æg). Tilsæt de flydende ingredienser, du skal bruge i din opskrift, og pisk det hele sammen, indtil det er skummende. Mix/pisk herefter de tørre ingredienser i.

Bemærk at denne type ægerstatning ikke egner sig til f.eks. vegansk omelet eller røræg.

Yderligere information

Vægt 0,035 kg