Beskrivelse
Beef Spice – Plant Mate Solutions
Næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 219 kcal / 924 KJ
- Fedt: 1,8 g – heraf mættet fedt: 0,8 g
- Kulhydrater: 35 g – heraf sukkerarter: 23 g
- Kostfibre: 6,3 g
- Protein: 12 g
- Salt 35 g
Ingredienser :
Salt, løgpulver*, rødbedepulver*, gærekstrakt*, hvidløgspulver*, peber*, muskat* . *=økologisk dyrket
- 100% plantebaseret
- Glutenfri
- Sojafri
- GMO-fri
- Ingen konserveringsmidler
Opbevaring: tørt og ikke for varmt.
Anvendelse
BeefSpice giver naturligvis en smag som oksekød.
Det kan bruges på mange måder og i mange retter retter – f.eks. hvis du laver lasagne, bolognese eller plantebøffer. Eller i en marinade (bare rør sammen med lidt olie) til grillmad.
Det er særligt udviklet i forhold til Plant Mates produkter – og her er en beskrivelse af, hvor dan du bruger det sammen med det (en grundopskrift på ‘kød’sovs/ millionbøf):
Opskrift til 5 personer (~ ½ kg)
• 150 g Plant Mate (f.eks. Sunbean hakket eller original Plant Mate hakket)
• 300 g (3 dl) vand
• 50 g (½ dl) planteolie (kan udelades)
• 18 g æblecidereddike (kan udelades)
• 22,5 g BEEFSPICE (dette krydderi).
Vejledning:
- Bland en marinade af vand, krydderi, æbleeddike og evt. olie.
- Marinér Plant Mate stykkerne i marinaden. Enten:
- i en pose, evt. på køl natten over. Sug luften ud, og vend
posen løbende. Det tager ca. 1 time. - i en vakuum pose i en vakuum kammer maskine, hvor der
trækkes 99% vakuum – så er stykkerne klar på blot 2 min! - i en skål i varm marinade. Omrør flere gange og efter ca. 20
min er stykkerne klar.
- i en pose, evt. på køl natten over. Sug luften ud, og vend
- De marinerede plantestykker kan nu spises “rå” som de er eller
tilberedes yderligere – Plant Mates produkter er nemlig allerede
bagt! – eller de kan f.eks. ovnsteges (15 min v. 200°C),
pandesteges eller fritteres.